Úča učí Canvu

Jsem připravená na nový školní rok!

Je to tu! Přípravný týden. Pár dní do začátku nového školního roku. A vy nevíte kam dřív skočit. Co dělat dřív a jde vám z toho všeho hlava kolem. 

Tak to ne! 

Pojďme se společně připravit na nový školní rok a užít si poslední prázdninové dny v klidu a pohodě :-). Nebudete na to sama, pomůžu vám s tím.

Co si na webináři vytvořím?

  • Výzdoba – vytvoříme si girlandu, kartičky pro zaznamenání počasí, orientační cedulky na dveře, kartičky pro orientaci v čase (roční období, měsíce, dny v týdnu).
  • Narozeninovník – ukázka různých druhů narozeninovníků a jak na to.
  • Kartičky režimu dne
  • Uvítací listy, pamětní listy, narozeninové listy, medaile
  • Rozcestník, kdo jde „poo“ a po spaní
  • Portfolio dítěte
  • Emoční a sebehodnotící semafor, smajlíky
  • Pravidla třídy
  • Omalovánky ke značkám dětí

Jaké jsou výhody webináře?

Navždy váš!

Webinář vám zůstává navždy, takže se na něj můžete podívat kolikrát chcete a kdy potřebujete.

Časově flexibilní!

Jde o záznam webináře, takže si jej pusťte kdykoliv, kdy máte vy čas a chuť. Nemusíte být v určitou hodinu u počítače.

Krok po kroku!

Dostanete přesný návod jak si konkrétní věci vytvořit krok po kroku.

Bonusy

Bonus 1

Certifikát za absolvování webináře.

Bonus 2

Soubor, který se vám na začátku školního roku hodí. Obsahuje pár aktivit na první dny, demonstrační obrázky, medaile a další 🙂

Cena webináře včetně osvědčení a bonusů je 887 Kč.

Reference

Webinář je velmi podnětný a praktický. Pustila jsem si jej na telefonu a na PC jsem spolu s paní lektorkou pracovala a vracela se. S Canvou začínám a nestačím se divit, co vše lze vytvořit. V příštím roce mne čeká 1. třída, tak se teším, co si v Canvě vytvořím.
Marcela Procházková
Učitelka ZŠ
Webinář JSEM PŘIPRAVENÁ NA NOVÝ ŠKOLNÍ ROK nás provede výrobou výzdoby třídy i ostatních prostor ve sjednoceném designu. Je zde prakticky ukázána výroba rozcestníků např. ročních období, měsíců, dnů, dále uvítací girlanda, cedulky na dveře, značky na šatní skřínky, výroba medailí k různým příležitostem a mnoho dalšího + praktické rady, jak vyrobený materiál použít. Webinář je vhodný jak pro pedagogy mateřských, tak i základních škol. Doporučuji pro hladký rozjezd školního roku.
Petra Havlová
Učitelka MŠ
Moc děkuji za další skvělý webinář, díky kterému si můžu cokoliv pro děti připravit. Všechno bylo hezky srozumitelné a ukázané, takže kdo váháte, určitě si nějaký webinář od paní Andrey objednejte. Opravdu doporučuji všemi deseti a těším se na další doporučené webináře.
Monika Chytilová
Učitelka ZŠ