Děti jsou nevyzpytatelné a rychlé, ale to vám nemusím asi říkat. A právě kvůli tomu se mnohé paní učitelky bojí začít se smyslohraním. Protože, co kdyby dítě ochutnalo smyslový materiál?
Já sama jsem si lámala hlavu, jak udělat smyslohraní zábavnější, ale bezpečné zároveň.
A podařilo se mi dát dohromady celkem 20 skvělých receptů, ze kterých vzniknou úžasné smyslové materiály, které sice nejsou primárně určeny k jídlu, ale když se dětem podaří „ochutnat“, tak nemusíme panikařit.
Všechny recepty jsou z dostupných surovin a zároveň jsem je doplnila i o tipy, jak materiály doladit k dokonalosti, jak je skladovat a na co je použít.
Zároveň v kuchařce najdete 12 tipů na jednoduché a rychlé smyslohraní – takovou záchranu, když honem honem potřebujete něco vymyslet. A to se vždy hodí.
Cena kuchařky je 399 Kč.